Examen, trötthet… och helg


En kul sak som hände för någon vecka sedan var att jag har tagit ut min examen. Efter ett antal år i skolbänken är nu den karriären med största säkerhet över och nu är det jobba som gäller. Jag har nu en fil. kand. i medie- och kommunikationsvetenskap som dessutom har kompletterats med ekonomi och juridik. Jag tror jag landade på 210 p totalt, allting från Mittuniversitetet i Sundsvall. Att plugga och träna har varit en mycket bra kombination. Skolan har varit schysst och låtit mig vara flexibel i vissa kurser om jag har varit ute och rest. Jag har redan haft turen och hittat ett jättebra jobb på SSG i Sundsvall som erbjuder mig samma flexibilitet vilket jag är oerhört tacksam över. På SSG arbetar jag som kommunikatör på deltid. Jag återkommer med en större beskrivning med mina samarbetspartners vid ett senare tillfälle. Hur som helst känns det skönt att slippa stressen med tentor, inlämningar och allt vad det är som hör skolan till och kul att få börja omsätta sina kunskaper i praktik.

Helgen har varit ganska lugn. I fredags avslutade jag min tre veckor långa träningsperiod och har nu faktiskt fått träningsledigt i hela två dagar! Hör och häpna. Därför gjorde så lite som möjligt i helgen, något som inte var särskilt svårt. I lördags var jag hos min mormor en sväng och på söndagen satt jag och skrev på ett föredrag jag ska hålla om två veckor. En ganska produktiv dag ändå, förvisso.

Träningsperioden löpte på bra och kroppen känns bättre nu än vad den gjorde när jag inledde träningen. Jag har fått springa lite längre lopp vilket jag har saknat i vår. Det har varit kul att springa lite 200 m-lopp och få känna trötthet. Nu börjar den formdrivande träningen imorgon som förhoppningsvis ska ge lite tryck och explosivitet i benen. Hoppas det går bra!

Leave a Reply