Ett pass kvar


På fredag åker vi hem efter 19 dagar i Qatar. Träningen har gått riktigt bra, men det är inte slut än. I morgon väntar det sista passet, och kanske också det tuffaste. Tolv 120 m-lopp väntar med 90 sekunders vila mellan varje lopp och tio minuter mellan varannan. Inte en helt enkel uppgift, men helt klart möjlig. Förra veckan klarades tio lopp av, och nu skruvas alltså volymen upp en smula. Detta blir en avslutning värdig ett bra träningsläger.

Träningen har gått fortsatt bra, även om kroppen har börjat att bli lite märkt av den tuffa volymen och intensiteten. Det är lite tuffare att värma upp nu och det börjar värka lite smått här och var. Fortfarande är det enklare än vad det var innan operationerna, men det känns lite. Men konstigt vore annat när man kört utan avbrott i stort sett sedan den 28 december. I morgon väntar alltså det sista passet innan viloveckan.

Tidigare på lägret, den 15 januari, avverkades ett riktigt bra fosfatpass med 16 60 m-lopp. Känslan var bra och ett av loppen kan ses här nedan.

Leave a Reply