Et le voyage á Paris?


Min seger igår innebar inte bara ett guld utan också att förbundskapten Stefan Olsson valde att ta ut mig till Paris och inomhus-EM nästa helg. Otroligt roligt och det känns mycket bra att man får en chans till att springa fort på. Nästa lördag kl 10:30 är det dags för försöken på 60 m och för min del innebär det att damma på på en gånd. Tittar man historiskt finns det en god men tuff chans att gå vidare från försöken. 2009 i Turin krävdes 6,71 till för avancemang, 2007 i Birmingham 6,74 och 2005 i Madrid 6,76. Det kommer krävas att jag gör mitt yttersta men det känns häftigt att chansen finns.

Nu i veckan väntar bara lite lättare träning och dessutom måste den lilla förkylningen drivas bort helt. Som jag skrev tidigare så känns det bättre idag än igår så trenden är positiv. På grund av den rullande musikfesten Melodifestivalen tvingas jag genomföra träningsveckan inför mitt första stora individuella mästerskap nere i kulverten i sjukhuset. Nordichallen kommer vara ockuperad och då träningsbanorna också så det är bara att traska ner till kulverten och försöka genomföra träningen utan störningsmoment. Det ska nog gå bra.

One thought on “Et le voyage á Paris?

Leave a Reply