En ny träningsvecka inledd


Viloveckan slutade och en ny hård träningsvecka inleddes istället. Tom Kling-Baptiste kom upp från Stockholm och tillsammans med Micke startade i upp veckan i tisdags med 60 m- och 70 m-lopp. Lite längre än de tidigare fosfatserierna, men naturligtvis också lite snabbare. Efter viloveckan va benen pigga så att springa de uppsatta tiderna var inga problem. En liten förkylning som kom och vände fort gjorde att antalet lopp för min del reducerades något. Men löpningen var bra och känslan likaså. Det är huvudsaken.

Onsdagen bjöd på styrka och torsdagen blockstarter och accelerationer. Nu börjar vi med block vilket känns kul! Lite ovant att köra, det var ju trots allt ett par månader sedan sist, men känslan var ändå bra. Vintern 2010/2011 hittade jag ett par läge i blocken som känns bra. Skönt att det sitter så att man slipper krångla och testa in nytt varje gång och istället börja köra direkt.

Fredagen var en bra dag även den. Personligt rekord i 10-steg följt av ett bra styrkepass och i dag lördag avverkades ett pass med längre lopp nere i kulverten. Det är lite högre hastighet på allt i den här perioden, och i nästa period som blir på Teneriffa, kommer farten snäppas upp ytterligare mot tävlingssäsongen. Den närmar sig!

Leave a Reply