En helg och två rekord senare…


Torsdag till söndag förra veckan tillbringades i Växjö där coach Håkan höll ett föredrag om sprint och undertecknad, träningskompis Erik samt två frivilliga agerade visningsobjekt av diverse gymnastiska- och sprintaktiga övningar. Det föll väl ut och vi hade en trevlig vistelse där nere. Dock blev det ett problem när friidrottshallen Tipshallen, som är lika stor som Nordichallen i Sundsvall, var fylld med hundar med tillhörande ägare. Det var nämligen en gigantisk hundutställning där inne där hussar och mattar trängdes med hundar i alla sorter och storlekar. Det var lite kul att se folk stå och borsta luggen på sin nytuperade pudel och sedan strutta ut på mattan med den, allt inför de granskande domarnas ögon. Vi fick istället hålla till i en löpargång under en läktare och det gick alldeles utmärkt.

Förutom att träna och vara visningsobjekt var vi och åt middag hemma hos Erik med hans familj där det bjöds på en god fläskkotlett. Pernilla hade också tagit sig till Växjö vilket gjorde visiten ännu mer trevlig. Naturligtvis jättekul och efterlängtat att träffa henne och även roligt att besöka hennes syster med sambo och se deras nya lägenhet. Även de bjöd på en god middag, kort sagt, en väldigt kulinarisk resa till Småland.

Men det var inte nog med träning, föredrag och goda middagar! Vi hann också med att sätta var sitt rekord i vattenrutschbanorna i badhuset i Växjö när vi var där och simmade av oss lite. Jag satte dagsrekord i den långa banan och Erik dammade till med ett världsrekord i den korta banan. En tung merit som kan vara kul att ha på CV:t!

Den här veckan blir det lugnt. Eftersom det är vilovecka gick jag iväg och fick en spruta mot svinpest igår och idag mår man som man brukar när man blivit vaccinerad. Det skapar istället ett utmärkt tillfälle att förkovra sig i den juridiska litteraturen istället!

Leave a Reply