En hektisk helg


En helg är över, men vilken helg sedan! I fredags var det Friidrottsgalan i Stockholm där det under festliga former delades ut priser till olika bra prestationer som skett under det gångna året och god mat intogs i kanske ännu godare sällskap. Kul att stråla samman med friidrottsgänget igen, det var ju trots allt en månad sedan sist! 🙂

Lördagen bjöd även den på festligheter, denna gång i Finspång. Det var första gången jag var där och så här i efterhand har jag fått ett trevligt intryck av denna bruksort. Som vallon kände man sig naturligtvis hemma här, men det kan också bero på den trevliga fest och de trevliga personer som var där samtidigt. Anledningen till resan till Finspång var att min gamle sprinterkollega Johan Engberg och dennes barndomsvän Henrik Nyrén fyllde 30 år (var, skall tilläggas) och trots att de båda flyttat åt var sitt håll i Sverige så höll de festen på den ort de växte upp. Det blev en väldigt trevlig kväll med många bekanta ansikten. Min agent Johan Storåkers höll ett uppskattat tal, landslagskollega Joni Jaako var på gott humör och Pernilla var dessutom min bordsdam vilket inte är varje dag! Det är klart en sådan fest inte kan gå fel.

Undertecknad vann dessutom limbotävlingen som avgjordes, vilket höjde stämningen något! 🙂

Idag är det dock tillbaka till träningsvardagen. Idag på förmiddagen avverkades lite knäböj fram, step-ups, axelpress och lite bål och i eftermiddag väntar lite intervaller i form av 200-lopp. Det blir spännande!

Leave a Reply