En gren att se fram emot


I morgon åker sundsvallstruppen mot Borås till SM. Två löpare, en coach och en naprapat är Medelpads representanter med 100 m på fredagen och 200 m på lördagen och söndagen. Jag kommer i första hand springa 100 m, och känns allt bra så kommer jag också starta på 200 m. Men 100 är som sagt viktigast där bland annat en uttagning till Finnkampen står på spel också, och dit vore det ju riktigt kul att få åka.

Friidrott.se

Friidrott.se uppmärksammade min och Toms jämnhet idag inför SM och att 100 m blir en gren att se fram emot. Det konstaterades också att jag tagit mig till åtta raka SM-finaler på 100 m. Jag var själv inte medveten om denna statistik, men roligt att få veta. Och nu när jag tänkte efter så var det ju faktiskt så.  Jag debuterade redan 2003 men både då och det efterföljande året stannade jag i försöken, för att sedan på SM i Helsingborg 2005 ta mig till final både på 100 m och 200 m. Med detta konstaterat så får man säga att jag lyckats rätt bra på SM. SM är en höjdpunkt för mig och har varit det ända sedan första gången jag var med, och i år känns det extra roligt när nivån är så hög.

Artikeln går att läsa här: http://www.friidrott.se/nyheter.aspx?id=15729

Borås verkar ha gjort ett ambitiöst arbete kring SM så arrangemanget kommer nog att bli bra, och med friidrottshallen alldeles bredvid så kommer det finns fina uppvärmningsmöjligheter också.

Leave a Reply