Efter Karlstad, mot Mölndal


Karlstad blev en trevlig men blåsig tillställning. Jag tog en andraplats bakom meriterade Marc Burns, något som jag inte kan vara besviken över. Bakom mig fanns ett gäng svenskar, en sydafrikan och en polack som alla har bra årsbästan de också. Loppet kändes bra och jag var bra med från början, men hade en avslutning som var riktigt fin. Min toppfart och avslutning börjar verkligen sitta nu vilket känns skönt, till skillnad från förra året. Det är en grym känsla att flyga fram andra halvan in mot mål.

I och med Karlstad avslutades akt ett på tävlingssäsongen 2012. I lördags drog jag igång två veckor av träning med ett dubbelpass och samma sak gällde idag. Fokus under de här två veckorna blir att fila lite på blocktekniken samt att få lite mer tryck i benen. Det ska bli kul att ladda på ordentligt nu inför det som är kvar. Första preliminära tävling är i Mölndal den fjärde augusti, då på både 100 och 200 m.

Alldeles nyss visade SVT en dokumentär om Usain Bolt och jag blev inspirerad att springa fort! Dessutom blev man lite sugen att åka till Jamaica igen.

OS kommer bli grymt att se och herrarnas 100 m-final kommer bli historiskt känns det som. Blir förhållandena bra kommer det bli snabba tider!

Leave a Reply