“Do or do not… there is no try”


Nästan en träningsvecka är avklarad och det har känts i stort sett överallt. Om de som träffat mig har tyckt att jag rört mig lite egendomligt kan det förklaras i en svår träningsvärk efter veckans knäböj, marklyft, axelpress, bänkpress och allehanda baksideövningar. Imorgon lär jag få lida igen. Dagens träning bjöd på hoppstyrka med efterföljande hamstringsmisshandel i form av rumänska marklyft, yo-yo, och utfall i Powersprintmaskin. Vad som gör det extra intressant är att imorgon ska det löpas 5×300 m där en tuff träningsvärk inte förenklar passet på något sätt, snarare tvärtom.

Idag är det en underbar dag. Träningen är som sagt avklarad och jag har just svept i mig en espresso framför skidåkning på TV. Utanför smälter solen bort snön som envist finns kvar i Sundsvall. Det är en utmärkt dag att åka iväg ut på landet, så så får det bli!

Leave a Reply