Det händer på sjukhuset


Gårdagens träningspass blev lite improviserat. I Nordichallen möttes man av en nästan färdigmonterad mässa som tog upp delar av banorna. Tack vare passets karaktär kunde jag göra det mesta inne i gymmet. Lite lätt jogg och gymnastik stod bara på programmet och då behövde jag inte vara ute på banorna. Dagens pass var dock lite mer besvärligt att få till i Nordic, för att inte säga omöjligt. Det ledde till att ett förmiddagspass blev ett eftermiddagspass nere i sjukhuskulverten, som är garanterat mässfritt i alla fall. Några snabba 60 m-lopp stod på programmet och det avverkades utan problem.

Igår invigde Sundsvalls bästa idrottsskadeklinik Teamed sin nya mottagning. De har fått riktigt fräscha och fina lokaler på Torggatan 9 i Sundsvall där de inte bara erbjuder behandlingar utan de har också installerat ett riktigt fint gym. Invigningen var trevlig och det syntes på personalen hur glada de var över att få öppna upp nytt. Jag tog själv chansen att ta lite massage i de nya lokalerna senare på kvällen och atmosfären kan man inte klaga på. Många gäster var på plats och minglade, bland annat vårt kommunalråd Magnus Sjödin och då fick jag återigen chansen att prata träningsförutsättningar med honom. Det känns bra, det känns som om han tar våra problem på allvar och det är lovande. Naturligtvis garanterar han ingenting, men att vi har fått till en bra dialog är en mycket stor förbättring mot för tidigare.

De som vill se bilder från Teameds invigning kan ta en koll på deras Facebooksida.

En enormt glad nyhet är att min syster och hennes Emil fick barn igår. En liten välskapt pojke föddes på Sundsvalls sjukhus och idag kunde den lilla familjen åka hem till Matfors igen. Jätteroligt för dem naturligtvis och imorgon blir det en tur ut dit för att hälsa på dem. Spännade! Stort grattis till er Maria och Emil!

En trevlig kväll med friidrott på tv. Att se andra tävla gör att man själv blir sugen. Jag får dock lägga band på mig tills på lördag när SM går av stapeln i Göteborg.

One thought on “Det händer på sjukhuset

Leave a Reply