Det går som på räls


Korta slag mellan resorna nu. Nyss hemkommen från Teneriffa sitter man återigen på ett tåg, denna gång i riktning mot Stockholm för en snabbvisit i huvudstaden tillsammans med coach Andersson. Håkan skall ner på en träff för Sveriges sprintcoacher, och jag följer med för att träna lite med mina stockholmskollegor, Oskar, Tom, Alex och Johan. Idag väntar ett styrkepass och morgondagen bjuder på motståndslöpning och starter från block.

Hemma från Teneriffa blev det fullt ös direkt. Samma dag jag kom hem blev det ett besök i gymmet för hoppstyrka, vändningar och överstötar. Trots lite bristfällig sömn från resan var det bra tempo och jag lyckades smacka upp 112,5 kg i båda övningarna. Mycket bättre och mer distinkt jämfört med förra veckan. Dessutom var hoppstyrkan oväntat bra. En tid i värmen verkar ha gjort kroppen gott och både träningen och jag själv går som på räls nu.

Det blir kul att träffa de andra sprintrarna, det var ett tag sedan. Jag hoppas alla (och alla andra sprinterlöpare i Sverige) tränar duktigt och bra så att det kan bli lite tryck i stafettlaget till sommaren.

Leave a Reply