Dags för EM!


I dag börjar EM i friidrott och det kommer som alltid att bli spännande att se. Dessvärre är jag inte på plats, varken för att springa 100 m eller 4×100 m. Jag kände innan kvalgränsen gick ut till mästerskapet att jag inte skulle hinna komma i den form som krävdes för att kvalificera mig, och jag fick rikta om planerna lite. Träningen har gått bra under hela våren, men det har varit små saker som har gjort att man har fått modifiera litegrann. Kroppen behöver tid att anpassa sig, och det måste få ta den tid det tar. I stället siktar jag på en comeback på Wind Sprint den 31 juli, och dit är det särskilt inte långt! Dock håller jag alla tummar så klart för mina träningskompisar Johan och Tom på 200 m, och för stafettlaget såklart. Jag tror att en finalplats är helt klart inom räckhåll!

Leave a Reply