Cappucco


En cappuccino strax efter frukost och träning om en dryg timme. Morgonen startar på ett bra sätt. Gårdagen blev en ganska lång dag så man somnade gott sedan på kvällen. Jobb från morgon till sen eftermiddag följt av ett häck- och fotstyrkepass på Nordic. I Nordic hade en del av mondobanan skurits upp och vänts för att de ska kunna göra arbetet med pålarna under. Bra att det fixas, golvet har sett lite hopsjunket ut de senaste åren. Det var bara en bana de hade skurit upp för övrigt, så det blev inga problem med träningen.

Här skrev ST om Nordic:
http://st.nu/medelpad/sundsvall/1.3950072-palar-har-gatt-av-under-nordichallen

 

I övrigt börjar strukturen inför 2012 ritas upp med två planerade läger. Ett kortare i höst tillsammans med bl.a Johan Wissman på Teneriffa. Det känns riktigt bra. Det är viktigt att få komma iväg och träna med andra och få lite hets på träningarna. Senare under vintern väntar ett längre läger i Sydafrika för att höja tempot lite till. Jag var i Sydafrika 2009 och hade det otroligt bra, jag tror inte jag kommer bli besviken då heller. Till Sydafrika åker det massor med friidrottare och där finns alla möjligheter att köra ihop med andra. Nyttigt för mig!

Idag väntar en förmiddag i gymmet med marklyft, bänkpress och liknande följt av en eftermiddag på löpbandet för 3x5x1′. Däremellan skall jag fortsätta fila på ett föredrag jag skall hålla i november.

Nu när vintern snart kommer börjar jag längta lite smått till Vinterstudion i SVT. Vet någon när det börjar?

Leave a Reply