CAM-operation i morgon


Just nu är jag på plats i Göteborg och inom några minuter ska jag gå och ta den andra av tre descutan-duschar för att bli riktigt ren och fin inför morgondagens stundande operation. Descutan var en speciell och lätt kemisk upplevelse, och så här ren var det nog länge sedan man var. Men så i morgon ska CAM fräsas bort på båda sidorna och också Pincer på vänster. Det känns bra inför morgondagen, men också ganska nervöst ska sägas. Jag har aldrig opererat mig förut så det ger ju en liten extra nerv i det hela. Jag känner mig dock i trygga händer hos Leif Swärd och hans kollegor. Det mest intressanta momentet blir nog narkosen, men de jag har pratat med som har gjort det säger att det inte är så farligt, och det är det säkert inte heller. Men spännande kommer det nog att bli i alla fall!

Framför allt ser jag mycket fram emot ett problemfritt 2015 där man kan dundra på ordentligt med träningen! Jag är sugen att springa riktigt fort de närmaste åren!

Håll tummarna i morgon!

Leave a Reply