Bra status!


Gårdagen blev så skön som den var planerad. Först ett pass styrka med Håkan på Brandstationen där vi bättrade på träningsvärken ytterligare lite. Det blev lite blandade övningar, men när jag fick ifrån passet var det nog armarna som var tröttast. Lite axelpressar och liknande för att sist avsluta med handstående armhävningar. Jobbigt!

Efteråt bar det iväg till Teamed för lite funktionella tester och en status på kroppen. Det föll väldigt väl ut. Trots att man inte känner sig i särskilt god form så klarade jag alla testmoment med gott betyg. Kanske är känslan i kroppen att man har ont och är långt ifrån toppform mera mental? 🙂 Det skall dock sägas att någon övning vållade små bekymmer, men jag var faktiskt lite förvånad själv över hur det gick. Kul att kunna överraska sig själv någon gång!

Som en skön avslutning fick jag massage också som tyvärr var allt annat än skön. Träningsvärken i kroppen plus stela muskler i rygg och rumpa värkte ordentligt, men att försöka misshandla bort det var nog mycket behövligt. Jag känner mig lite mjukare idag så det var nog ett taktiskt drag. Ont skall med ont fördrivas!

Vädret har slagit helt bakut de senaste dagarna. 20 grader varmt och sol såhär i oktober. Det gör naturligtvis ingenting! 🙂 Skönt att sommaren återhämtar sig lite när man befinner sig rätt mycket utomhus.

Nu sticker jag iväg och tränar. Löpning, 3x5x1′, med 60″ och 3′ som pauser, står på agendan. Så här formar man en sprinter!

Leave a Reply