Återigen tävling


Tävlingen i Italien var en trevlig upplevelse på väldigt många sätt. Pont Saint Martin, där vi bodde, är en vacker liten by innästlad i Aostadalen och omgiven av höga berg. När man tävlar på såna här ställen är man verkligen privilegierad. Under lördagen var det marknad i byn och då passade både jag och coach Håkan på att fynda i ost. Två olika sorter blev det, där den ena hade en viss grov textur. Ovansidan av den såg ut som en rutten gammal stubbe. Inte så lockande kanske, men smaken var desto bättre.

Tävlingen då? Jo tack, det gick väl både bra och dåligt. Ett lite tamt försökslopp och ett Ok finallopp gjorde att jag blev fyra totalt, dock inte riktigt på de resultat jag önskade. Nåväl, det bästa sättet att revanschera sig är att tävla igen, så på torsdag är det Karlstad GP och 100 m som gäller. Motståndet är högklassigt så det blir till att ladda på ordentligt. Jag tror tävlingen sänds kl 19:00 på TV4 Sport, och 19:05 springer jag. Mycket passligt! Efter Karlstad kommer jag gå in en träningsperiod ett litet tag, och nästa tävling blir preliminärt i Mölndal den 4 augusti.

Den som är intresserad och vill se de lopp jag har gjort den senaste tiden kan titta på dem här:

Försöken på EM i Helsingfors:

http://www.svtplay.se/klipp/156437/tarnhuvud-till-semifinal-pa-100-meter

Semifinalen på EM i Helsingfors:

http://www.svtplay.se/klipp/157815/bra-lopp-av-tarnhuvud-men-utslagen-anda

Folksam GP i Sollentuna:

http://www.tv4.se/sport/klipp/folksam-gp-tarnhuvud-nara-seger-pa-100-meter-2204154

Intervjun efter loppet i Sollentuna:

http://tv4play-production.heroku.com/sport/sporten?title=tarnhuvud_jag_vet_att_jag_ar_i_grym_form&videoid=2204155

Dagen har för övrigt varit mycket härlig. För ovanlighetens skull lyste solen över Sundsvall och då passade jag på att vara ute i sommarstugan en stund. På eftermiddagen var det dags för träning på ett soldränkt Baldershov. En sådan dag är det riktigt skönt att vara friidrottare.

Leave a Reply