Åter från väst


I söndags hade vi ett riktigt bra träningspass i Trondheim. På programmet stod acceleration tillsammans med mina norska sprinterkollegor och vi var ett tiotal som sprang motståndslopp både från block och trepunkt. Det gick återigen riktigt bra och det var kul att köra med norrmännen. Vi hade ett högt tempo och bra intensitet och blockstarterna kändes bra. Som jag skrev efter det förra accelerationspasset börjar man bli bekant med känslan från förra vintern, men det faktum att man är rätt nedtränad gör att det ändå känns som om något saknas. Men det kommer ju…

På söndagseftermiddagen rullade jag och Håkan hem igen efter några dagar västerut och vi hade en riktigt bra helg. Vi blev fint omhändertagna och träningen var av mycket bra kvalitet. Sprintergänget där borta är trevliga och det var nog inte sista gången vi var där. Lördagskvällen avslutades med en furstlig middag bestående av sushi och smått och gott från det kinesiska köket. Kort sagt var det en grym helg, och det tackar vi för! Som vanligt när man är ute på kortbesök såhär hinner man inte se särskilt mycket av staden men det lilla vi såg såg schysst ut. De verkar ha byggt in vattnet i staden på ett bra sätt och mixat gammalt och nytt, precis som Sundsvall borde göra.

I tre dagar har jag varit helt ledig. Den största belastningen kroppen har fått är att jag fick massage i går kväll vilket kändes behövligt. Istället går tiden åt att jobba, det är mycket att göra just nu på SSG. Morgondagen innehåller dock ett träningspass och då ska hamstrings få sig en omgång igen. Härligt!

Leave a Reply