Ai vostri posti


Dagens träning: 2x2x10-30 m blockstarter tillsammans med italienarna sedan förra passet, Simone och Luca. Simone har som bekant gjort 6,55 på 60 m och Luca 6,59. Helt Ok motstånd för lite blockstarter en torsdagförmiddag. Kul att köra med dem som är så starka på att accelerera. Passet gick riktigt bra med fin intensitet, precis vad man behöver nu när det börjar närma sig tävlingssäsong. Det är perfekt att ha några att köra med när man kör själv så mycket resten av året.

Efter blockstarterna körde de några 100m-lopp där jag hängde på några stycken för att få löpa ut litegrann. Löpningen börjar kännas skön nu, förhoppningsvis börjar lite form infinna sig snart. På eftermiddagen var det lite styrka som också det gick bra. Först hoppstyrka, sedan en knäböjscirkel och med avslutande hopp. Nu när undertecknad skriver detta börjar jag bli rätt trött, nervsystemet har fått sig en rejäl dos idag. Det blir nog inte svårt att somna ikväll.

Imorgon väntar ett lättare pass med en ledig eftermiddag. Det tackar vi för! Ett hårt pass kvar att göra innan hemresan på söndag.

Leave a Reply